Kategóriák
Sztárok

Egy ország aggódott a híres sztárért, majdnem meghalt

Borzasztó órákat élt át Magyarország legnépszerűbb mulatós énekese, Fásy Ádám. Műtétje után minden nap be kell venni a gyógyszerét vagy meghalhat.

Hatalmas volt a pánik, életmentő gyógyszereivel együtt vihették el Fásy Ádám bőröndjét az egyiptomi repülőtér csomagpakoló munkásai. Szívműtéte óta rendszeresen szednie kell a pirulákat, egy nap kihagyás is súlyos következményekkel járhat. 

Megérkezésekor pedig hiába várta a csomagját… Ráadásul, amikor odament az illetékes pulthoz, hogy jelezze a problémát épp bezárták. 

„Egy óra múlva egy embert sikerült elkapni és akkor mondtuk neki, hogy milyen probléma van. Benne van a gyógyszer ez egy probléma, én szívbeteg vagyok. A gyógyszert be kell venni, a bőrönd nem érkezett meg, senki nem áll velünk szóba” – mesélte a drámai pillanatokról Fásy Ádám. 

Ám az ország hangja még ekkor sem nyugodhatott meg, ugyanis az afrikai országban a szokásoktól eltérően nem erősségük az ügyfélközpontúság. Nem kapott egy hivatalos papírt a táskája elvesztéséről, helyette, kézzel írtak jegyzőkönyvet és telefonszámot cseréltek. 

Hajnal két órakor csörrent meg Fásy telefonja, és közölték vele a jó hírt: meglett a bőröndje. 

Forrás: ripost.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük